lauantai 23. huhtikuuta 2016

Välipäivä

Koska edellisviikolla treenattiin kohti kisoja, ja tälläkin viikolla on katse suunnattu viikonlopun koitokseen, tuli keskiviikkona pitää vähän välipäivää. Edelleen haluan Firrelle ainakin sen yhden satulattoman päivän viikossa.


Sää oli hieman jakomielitautinen, aurinkoa ja vesisadetta tuli vuorotellen, joten aikomani maastakäsittely jäi vähän vajaaksi, kun auringon taas väistyessä kipitettiin äkkiä sisälle sateensuojaan. Ehdin kuitenkin juoksuttaa ukkelin hyvin.



En kyllä lakkaa ihastumasta hevoseeni aina uudelleen. Firre kiiltää tällä hetkellä niin upeasti, etten ole uskoa silmiäni. Varsinkin auringossa koko elukka kimaltaa kuin mikäkin timantti ;)  Kai siinä hampunsiemenen mainospuheessa omega rasvahapoista oikeassa suhteessa on jotain perää.

Lisäksi olen varsin tyytyväinen, kun olen vihdoinkin saanut hevoseni juomaan tarjottua vettä. Hän ei nimittäin tähän päivään asti ole suostunut juomaan tarjottuja juomia, kun ilmeisesti ämpärit ovat jossain määrin uhkaavia, tai hän epäilee minua myrkytysyrityksestä? Tiedä häntä, suolalla ja kourallisella greenlinea maustettu vesi on kuitenkin kelvannut hyvin laakeasta astiasta. Ehkä vadin malli vähentää hukkumisvaaraa? :D




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti