keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Ostoksille mars!

Maanantaina vietiin kissa leikattavaksi ja suunnattiin siitä sopivasti Hööksille. Facebookin tapa mainostaa sivupalkissaan niitä sivuja joilla olet taannoin vieraillut johti minut taas tuhon tielle. Mainoksessa killui nimittäin kivan raikas pikee-paita, keltaraidallinen sellainen. Meiltähän löytyy keltainen huopa ja pintelit, mutta itselläni ei ole yhtikäs mitään keltaista päällepantavaa kruunaamaan värikoodia.
No nyt on keltaista!

Hööksillä oli paidat vielä alessa ja liikkeessä vielä koiratuotteistakin alennus tarjolla. Oih ja voih.
Sovittelin parit alehousut, jotka eivät tietenkään sopineet, ja päädyin vähän katselemaan täysihintaisia housujakin. Kiva, simppeli tummansininen neule on ollut toivelistalla jo pitkään, ja nyt sellainenkin löytyi.


 Housuista päädyin sovittamaan raikkaan petroolin värisisiä pöksyjä, jotka olivat vähän erilaista materiaalia kuin yhdetkään aikaisemmat housuni. Pinta on astetta karheampi, kuin tavallisissa puuvillahousuissa, ehkä se hylkii likaa paremmin? Anyway, sukkapuntit veivät voiton. Olen surrut siniruudullisten housujeni hajoamista, sillä ne olivat ainoat sukkapuntilliset housuni ja tykkäsin niistä hurjasti. Nyt on sitten yhdet sukkapuntit taas kaapissa ja värisuora petroolin suhteen ehjä, kun itsellänikin on jotain yhteensopivaa hevosen romppeisiin.


Kassalla myyjä tosiaan mainitsi vielä koiratuotteiden alesta ja kehotti vilkaisemaan hyllyjä. Viekas nainen ;)  Minähän pomppasin heti kurkkimaan "tarvitaanko" jotain. Lelut eivät meillä säily ehjänä kovinkaan pitkään, joten otettiin tuollainen aika jämäkkä lätkä kokeiluun. Leluhan on näitä kelluvia vesileluja, mutta siellä on vinku sisällä, joten sopii kotikäyttöön aivan mainiosti. Ja jämäkämpi kangas ehkä kestää hitusen pidempään, kuin pehmeä peruslelu.

Kakkapussejakin oli niin iloisissa väreissä, että heti alkoi käsi nykiä laarin suuntaan. En nyt tiedä mitä iloa kakkapussin väristä on, kun se menee suoraan roskiin, mutta hullu kun on... :D


Liikkeessä kun oltiin, päädyin tietysti hypistelemään myös otsapantoja (löysin täydellisen megablingin, joka olisi hieno kankisuitsiin), himoitsin huopia, kuolasin sarjakuvaprintillisen sadeloimen perään (jota vielä saa hevoskoossa) ja katselin saappaitakin sillä silmällä. Ehkä tässä kevään mittaan vihdoinkin teen senkin investoinnin, että hankin itselleni ihan kunnon saappaat.

2 kommenttia:

  1. Itsekkin pitäisi ostaa ittelleni jotain oranssia, sillä hepallani on jo huopa ja pintelit :D Tosi kivoja löytöjä olet tehnyt :)

    VastaaPoista
  2. On se kyllä kiva väillä ostaa itselleen, eikä aina vaan hevoselle. Vaikka kuinka ratsastusvarusteista on kyse ;)

    VastaaPoista