tiistai 12. tammikuuta 2016

Uuden kameran kokeilua

Sain tosiaan joululahjaksi kivan pienen Nikonin pokkarikameran. Kapistus on kyllä superkätevä, se mahtuu helposti takin taskuun ja kulkee siis ongelmitta mukana ja pysyy yhdessä kädessä. Jos vaikka oppisin käyttämään jotain videonmuokkausohjelmaa, voisin vaikka saada myday-videon tehtyä tänne. Paino sanalla jos, videoiden muokkaus on jostain syystä jäänyt omalta osaamisalueelta täysin pois ;)

Kaunis salamaräpsy pienipäisestä hevosestani :DDD
Viikonloppuna kamera pääsi tallilla tositestiin, kun räpsin eri asetuksilla kuvia ulkona ja sisällä. Kuten aina uuden laitteen kanssa, olin hieman vaikeuksissa aluksi, minkä nappien takaa löytyy mitäkin, mutta kaipa tämä tästä.

Kamerasta löytyy tällainen soft-kuvaus, hempeä fiilis muokkaamatta.


Pikkupokkarilta ei voi ihmeitä odottaa, ja ilman salamaa kuvaaminen onkin sitten oman vakaan käden taidonnäyte. Suurin osa kuvista oli siis tärähtänyttä mössöä, mutta illan hämärässä tuli muutama onnistunutkin kuva. Salamalla kuvatessa saakin sitten niitä kiilusilmä-kuvia, joissa hevonen ei ole mitenkään edukseen:


Edelleen odotan lottopottia tai muuta äkkirikastumista, jolloin saisin hankittua sellaisin oikeasti hyvän kameran, mutta siihen mennessä tämänhetkinen kuvauskalusto riittänee ihan hyvin. Myöhäisenä synttärilahjana sain vielä uuden puhelimenkin, joka on edellistä huomattavasti parempi, joten kännykkäkamerakuvienkin laatu lienee jatkossa vähän skarpimpi.

Juoksuttaessa piti toki kokeilla vielä videon ottamista ja siinähän se ponipoika jolkottelee :)


2 kommenttia:

  1. Mistä toi kävelytysloimi on? Olen sellaista etsinyt jo kauan, mieluusti topattuna.. :) -Siiri, Siirin blogi

    VastaaPoista
  2. Kyseinen kaapu on ihan horzelta :)

    VastaaPoista