lauantai 9. tammikuuta 2016

Tulihan se talvi!

Pahoittelut hiljaisuudesta. Tahkosin tuossa läpi yli viikon työputken ja ne muutamat hassut vapaat hetket menivät ihan tuon hevoseläimen parissa, internet jäi kakkoseksi.


Tosiaan, juuri kun pääsin tuskailemasta lumettomuutta, alkoi pyryttää ihan tosissaan. Samalla tosin pärähti sellaiset pakkaset, että oksat pois. Satanut lumi oli kevyttä höttöä, joka ei ratsastuspohjaominaisuuksiltaan ollut kovin kehuttavaa, mutta olkoon. Tyhjää parempi aina. Ehdittiinkö me kahtena päivänä ihan tehdäkin jotain, kun alkoi olla jo turhan kylmä minulle.

Kuuraparta <3

Pakkasrajat hevosten kanssa ovat mielestäni ihmisille, kyllähän hevonen pärjää ja pystyy vähintään kevyttä liikuntaa harjoittamaan kovillakin miinusasteilla. Mutta itse ei enää pärjääkään. Itselläni on ainakin niin herkkä iho, että tässä on kirottu monta kertaa. Naamaan sattuu ulkona, vartin ulkoilun jälkeen jo liikaa. Iho kuivuu, kutisee ja polttelee, ja vaikka vaatetta olisi muuten tarpeeksi, on varpaisiin, sormiin ja naamaan tulossa kuolio villasukista, pipoista ja lapasista huolimatta.


Uusi toppatakki oli aika nappiostos.
 Vaikka oma varustus kaipaisi hieman täydennystä, on hevosella onneksi nuttua jos toista. Syksyllä alehinnoin hankkimani toppaloimet ovat kaikki päässeet nyt käyttöön ja ovat olleet varsin hyviä! Lisäksi olen kuvien perusteella valikoinut kaikille päiville eri asusteet ulkoiluun, mutta hyvä kun on valinnanvaraa :D


 Noh. Pakkanenkin alkoi nyt viikonlopuksi hellittää, joten päästään taas kunnon liikunnan pariin.
Firre onkin ollut varsin pirtsakka pörisijä kevyempien kävelypainotteisten päivien jälkeen Eilen jouduin harvinaislaatuisesti jopa komentamaan ukkelia moneen otteeseen, kun hän ei malttanut seistä paikallaan ja oli ulkona kävellä päälle, kun katse taas harhaili ja vauhdikkaasti silti marssittiin eteenpäin.


Ensi viikkoa odotan aika innolla, meinasin ottaa kokeiluun kunnon peltorallin, kun lunta on tullut tarpeeksi. Taas yksi asia, jota en ole ennen päässyt kokeilemaan: lumisella pellolla kiihdyttely :)
Katsotaan, josko saisin jopa jonkun kameran kanssa mukaan matkaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti