maanantai 4. huhtikuuta 2016

Huikeat kavalettipalat

Haa! Asiasisältö tässä kohtaa nolla, mutta haluanpa jakaa tämän riemuisan niksipirkan kanssanne.

Meidän kesäkodissa oli tosiaan niitä superkivoja kavalettipaloja, joista sai joko kivat korokkeet puomeille tai sitten palaa poikittain/pystyyn kääntämällä kannattimet 40/60cm esteille. Kesäkodista lähdettyämme olen haikaillut jonkinlaisten puomikorokkeiden perään, joita hyödyntää niin juoksuttaessa kuin selästä mentäessä puomijumppaa.


Sittenpä niksi tuli facebookissa vastaan ja kätevä emäntä suuntasi Ikeaan. Kyllä, Ikeasta lähti mukaan 8kpl Lilla-pottaa. Kyllä, lasten potta. Kahdeksan kappaletta, neljä korotettua puomia. Potat voi myös kasata päällekkäin ei-samansuuntaisesti, jolloin saa korkeamman kavalettipalan, halutessaan.


Hintaahan yhdelle potalle tulee peräti 2,99€, eli ei paljoa harmita jos käyttöikä ei ole kovin pitkä. Muovipotta tuskin tykkää viettää aikaa talvipakkasilla ulkona, eikä se kovin montaa kolhua varmaan ota halkeatta vastaan, mutta jos yksittäiset hevoskäyttöiset kavalettipalat kustantavat lähemmäs 70€ niin tykkään tästä vaihtoehdosta kyllä enemmän. Vähän näppärämpi emäntä tietysti nikkaroi omat puominpidikkeensä puusta omin kätösin, mutta joku raja omatoimisella naisellakin on ;)

Suosittelen. 5/5 !

3 kommenttia:

  1. Tosi kiva idea, ja muuten hyvät käytännössä, paitsi kestoikä ei ole kauhean pitkä. Tosin hintakaan ei ole paha!

    VastaaPoista