sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Mallipoika



Jäin tuossa jo aiemmin kesällä miettimään, että olisipa mukava laittaa Ukkeli ihan kisakuntoon valokuvia varten, kun oikeaa kisatilannetta tullaan tuskin lähiaikoina, tai edes kaukoaikoina, näkemään.

Kenttä oli kunnostustöiden takia pois käytöstä useamman viikon ja vettä tuli päivästä toiseen. Ehti tulla syksy, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan: päästiin kuvaamaan!



Pistettiin Ukko vuokraajansa kanssa edustuskuntoon ja pörrättiin vähän pihalla pönöttämässä. Sitten tuo näppärämpi osapuoli meistä sai jumpata hevosen läpi, jonka jälkeen kävin ravaamassa loppuravit viritetyllä ferrarilla.

Oli aika hauska tunne hypätä valmiiksi hyvän hevosen selkään, yleensä kun sellainen oikeasti iso, letkeä ravi on kovan työn takana. Nyt se oli valmiina tarjolla, että kyllä kelpasi tädin kevennellä :D






Valokuvaushömppä ei tietenkään ollut muulin mieleen, koska tylsäähän tuollainen paikallaan seisoskelu on. Hyvittelynä hän pääsi kuitenkin hierojan käsittelyyn koettelemuksen jälkeen.
Ja hyvä niin, pyllystä löytyi yksi pahempi kohta, joka lienee tullut laitumella rallittelusta tai tiedä sitten mistä. Mutta pyllyä saadaan nyt kyhnytellä arnikalla päivittäin.

Lavatkin oli melko jumissa, muttei mitään dramaattista. Töitä on tehty. Samoin lannealue oli kireä, mutta lähti kivasti aukeamaan, joten olkaamme tyytyväisiä.



Syksyn iloista nautimme tänäänkin, kun niin koirasta kuin hevosesta löytyi ensimmäiset punkit. Hyh.

1 kommentti:

  1. Vau mitä kuvia!! :3 Tosi ihania ja mielettömän kaunis hevonen <3

    VastaaPoista