maanantai 24. marraskuuta 2014

Hauskanpitoa!

Tänä vuonna oli pakko päästä toteuttamaan vuosi sitten pieleen mennyt suunnitelma hölmöistä joulukuvista, joista teettää omat postikortit. Niinpä pakattiin villapaitaan pakotettu koira autoon, haettiin kuvaaja peesiin ja suunnattiin tallille. Punaista päälle ja kuvattavaksi - hyvä tuli! Julkaisuaan saavat kylläkin odottaa hieman lähemmäs joulua.



Samaan syssyyn piti kokeilla Zetan kanssa maastakäsittelyä irti. Aikaisempien hoitohevosten kanssa kun olen tehnyt enimmäkseen yhteistyötä maasta, tiedän miten olennaista juuri se on suhteen luomisen kannalta. Nyt kun on aika uusi hevonen käsittelyssä, olisi tietysti toivottavaa, että meistä tulisi hyvät kaverit ja hevonenkin luottaisi minuun.

 


Suurin yllätys oli miten hyvin mielin ja kiltisti Zeta kanssani touhusi. Pysähdeltiin, vaihdeltiin suuntaa ja sitten kokeiltiin ravipätkiä. Iloisesti ukkeli kulki mukana.



Olen miettinyt Zetan viikko-ohjelmaan täysin vapaan päivän lisäksi satulatonta päivää, jona käytäisiin vaan kävelemässä ja vähän hölkättäisiin liinassa. Nyt kun tuli kokeiltua tätä hassuttelua, jäinkin miettimään, että josko sitä harjoittelisi ihan säännöllisesti. Tiedä vaikka tuolle ukkelille saisi jotain temppuja opetettua! Joka tapauksessa superhauskaa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti