sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Summer bucket list

Kesä ja kärpäset ovat päivästä riippuen jo täällä. Toisilla alkaa ihana, pitkä kesäloma, itsehän lomailen peräti kaksi viikkoa heti kesäkuun alkuun ja siinä se. Aikomus on kuitenkin ottaa kesästä kaikki ilo irti töiden lomassa.

Jalustin.netin postaushaasteeseen myötä ja ihan miettimään, että mitäs kaikkea tässä seuraavina kuukausina pitäisi saada aikaan.



Numero 1: Esteille!
Ukko on estehevonen ja hän saattaa olla pomppiessa vähän vauhdikas. Tästä huolimatta saisin olla reipas ja rohkea, ja edes kokeilla pieniä esteitä tuolla hevosella, vaikka jänishousuna en esteillä itseluottamusta omaakaan.


Numero 2: Sohvalle!
Tässä on painettu niska limassa pitkän aikaa, joten ansaitsen lomalla yhden päivän, jona en tee mitään muuta, kuin makaan sohvalla ja yritän kasvaa siihen kiinni.

Numero 3: Liikkeelle!
Hyvällä ilmalla täytyy olla ulkona. Koiran kanssa, hevosen kanssa, kavereiden kanssa. Kunhan liikkuisin lisää ja saisin kuntoa kohotettua, enkä vaan kökkisi kotona tietokoneen äärellä.



Numero 4: Käy tunneilla!
Jos ei kerta viikkoon, niin vähintäänkin kerran kuussa pitää käydä pätevän silmän alla ruotimassa istuntaongelmia.


Numero 5: Ylitöihin!
Loman jälkeen voisin olla virtaa täynnä ja tehdä niin paljon lisävuoroja töissä kun vaan tarjotaan. Ylityöt tarkoittaa rahaa ja rahalla saa mm. hevostarvikkeita.

Numero 6: Nauti!
Tärkeintä lienee, että pidän hauskaa ihmis- ja eläinseurassa ja otan ilon irti elämästä!

2 kommenttia: