torstai 3. maaliskuuta 2016

Kaunis talvipäivä


Räkätaudissa ei jaksa ratsastaa, mutta pakko se hevonen on yrittää liikuttaa. Pellolla kahlaaminen ilman satulaa oli yksi ohjelmanumero, juoksutus toinen. Aurinko teki ystävällisen yllätysvierailun ja sain ihailla kauniisti kiiltävää hevostani.

Näin kun liikuttaisiin ratsastajankin kanssa ;)
Fiippa sai vähän lisäkipinää kun kavereita alettiin ottaa tarhasta sisälle ja pisti hirnahdellen jalalla koreaksi. Häntä töttöröllä tämä hevonen harvemmin liikkuu, joten kyllä kelpasi häntä katsoa.



Aika kivasti se kiiltää, vaikka talvikarva pöllyääkin :)

Talvikarvan pöllyäminen alkoi meillä jo jokunen viikko sitten ja on nyt pahimmillaan. Tallissa katsellessa hevosen karva on aika elottoman näköinen, mutta nyt kunnon valossa sain ilokseni todeta, että kyllä se kiiltää. Kai se chian syöttö jotain positiivista saa aikaan.


Videota oli pakko yrittää ottaa, mutta hieman vaikeaksi meni pidellä kirjaimellisesti kaikki narut käsissä :D  Mutta kyllä hän omaa sielua lämmittää kovasti, hieno pappahevonen.

PS. Facebook muistutti minua tänään. Tänään on päivälleen vuosi siitä, kun näin Firren ensimmäistä kertaa. Vaikka hän siirtyi siis omistukseeni vasta loppukuusta, on tänään ensikohtaamisemme vuosipäivä <3

3 kommenttia: