maanantai 28. maaliskuuta 2016

I am a Material girl

Kiiltävä mies uusine suitsineen.

Viime vuoden puolella vannoin monta kertaa,että nyt loppuu törsääminen. Ja aika hyvin olen päätöksessä pysynyt! Nyt tosin uuden ruskean satulan myötä piti taas vähän selata hevostarvikeliikkeiden tarjontaa. Ruskea satula kun kaipaa parikseen ruskeat suitset. En tiedä miksi minua häiritsee eripari-varusteet niin kovin, mutten siedä sellaisia värivirheitä laisinkaan.

Niinpä Börjesiltä lähti tilaukseen ruskeat suitset. Kivat löytyi. Samaan syssyyn tilasin oliivikolmipalan. Jotenkin tuo oliivikuolain lämmittää mieltä kun Firre tekee myös tuntihepan hommia ja joskus selässä varmaan käy vähemmän vakaalla kädellä varustettuja tyyppejä. Eikä se omakaan käsi papukaijamerkkiä ansaitse... Samalla sain käyttöön loppukesästä voittamani PS of Swedenin otsapannan, joka sekin on ruskea, ja on roikkunut nyt kankisuitsissa koristeena, kangilla kun ei ole puoleen vuoteen menty kuin kerran.


Tulihan sitä tosiaan hankittua myös se ruskea vyö. Tällä hetkellä mennään vielä pehmusteen kanssa, kun kouluvyön reunat sai hinkattua karvat puhki herran kainaloista. Niin kovasti hän vaihtaa karvaa, että nyt tuntuu pieninkin hankaus kaljuunnuttavan kaikki paikat :(

Satulahuopia piti tosiaan myös kerryttää. Kouluhuopia kun löytyy, mutta siirryttiin yleissatulaan. Eli vähän toisen mallista väriloistoa lähdettiin hakemaan. Börjesiltä valikoitui kaikki tarjoustuotteet taas matkaan: pinkkiä, keltaista, petroolia ja mariinia. Vielä haikailen punaisen huovan perään,  mutta eiköhän näillä päästä alkuun :D



Visiitti Puu-Ilossa noutamassa rehua kostautui myös heräteostoksen merkeissä. Edulliset pintelit ovat melkein samaa sävyä uuden huovan kanssa. Oli pakko.


Ja kauan himoitsemani harjakassi... En ole raaskinut kun pakottavaa tarvetta ei ole ollut. Enkä raaskinut nytkään. Mutta kun seisoin tuo pinkki ihastus sylissä kaupassa pienen lapsen lailla myhisten, suostui mies sen meille ostamaan. Ollaan oltu Firren kanssa kilttejä ;)

Nyt on taas. Huvittaa kyllä, kun hevosella on takkia ja vermettä,  ruokaa ja hierontaa. Mutta mamma itse painelee risassa Horzen alennuksesta hankitussa toppatakissa, eikä raaski mennä itse kampaajalle tai hierontaan. Voisi ehkä joskus harvoin laittaa itsensä etusijalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti