keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Joulukalenterin luukut 1&2: Koristelut

Heipä hei!

Ajattelin yrittää itsekin päästä tässä vähän joulun odotukseen mukaan ja toteuttaa jonkinmoisen joulukalenterin täällä blogin puolella. Koska töitä ja kouluhommia pukkaa edelleen ihan liikaa, vedän mutkat vähän suoraksi enkä julkaise ihan päivittäin uutta luukkua, kaksi menkööt aina samassa :)

Ensimmäisenä esittelin meidän tallin joulukoristelut. Ponikoululla on perinteenä koristella aina joulukuun alkuun kaikki karsinat juhlavasti, ja heppojen hoitajat saavat antaa oman hoitohevosensa karsinaan oman silauksensa.

Kaikilla hevosilla on on oma "nimikkovärinsä", ettei talli kuitenkaan muuttuisi ihan räikeäksi sekametelisopaksi, ja Firren väri on turkoosi. Ilahduin tästä, sillä sininen paalinaru sopi siis värimaailmaan varsin hyvin ;)


Meillä pysyi koristelu varsin maltittisena. Palleroita ja buddhalainen norsu, jonka nyt kaiken taikauskon syövereissä toivon tuovan meille onnea tulevaan vuoteen! Pikkuponeilla on monilla paljon hienommat koristeet, niille kun voi viritellä ylemmäs kaltereihin vaikka mitä, pikkuiset kun eivät yletä niihin ja niin ponit kuin koristeet ovat turvassa.

Joulukalenteri meiltä vielä uupuu, kaikilla hevosilla kun on sellainenkin. Ihan hauska tallilla fiilistellä, kun kotona ei ole jaksettu koristeita viritellä, eikä kalentereita ostella.

Onko teidän tallissa joulukoristeluita? Mitä hauskoja juttuja olette keksineet? :)

2 kommenttia: