sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Varusteurheilua parhaimmillaan

Fifi tuntuu nauttivan laidunlomastaan täysin siemauksin. Pojan on saanut hilata perässään talliin aamulääkkeille ja innokkaasti taas takaisin laitumelle. Astmapumpun aiheuttama alkujärkytys on laantunut ja molemmat lääkkeet saa annettua ihan yksin, pappa on tyytynyt kohtaloonsa.

Koska muuta kerrottavaa ei tähän hätään ole, ilakoitakoon tavaroilla. Kävin nimittäin pari viikkoa sitten työhaastattelussa ja jo pelkkä mahdollisuus uudesta työpaikasta pakotti minut hieman tuhlailemaan. Tähän mennessä on sentään jo varmistunut, että työpaikka on minun, mutta hommat alkavat kuitenkin vasta syksymmällä. Fiksua ei siis moinen tuhlailu taas ollut, mutta meni jo.

Koko shoppaus oli sikäli aivan järjetön, että mitään hankkimastani ei varsinaisesti tarvittu. Mutta kun Hööksillä oli ale ja osa jutuista oli niin edullisia ja kun seliseli ;)

Ensimmäinen pakko-ostos olivat nämä pinkit bootsit. Tulin tuossa todenneeksi, että sotaratsuni jalat ovat niin jykevät, että normi L/Full-kokoinen bootsi riittää etujalan ympäri tarran ottaen millin verran kiinni, takajalkoissa ei sitäkään. Niinpä XL-kokoisena tarjolla olevat pinkit oli pakko saada. Pakko nimenomaan siksi, että tuo hevonen ei mitenkään erityisemmin tarvitse bootseja.

   
Laaduntarkastaja-kissa hyväksyy.
 Yhtälailla aletuotteena houkutteli tämä kammottava/ihana (vaiko kammottavan ihana) pinkki plyysiriimu sydänkuvioilla. Onhan meillä riimuja, pinkkinäkin hoitoriimua ja tarhariimua, mutta tämän nähdessäni ja sitä ollessa fullina tarjolla, en vaan kyennyt vastustamaan. Yleensähän vastaavia tuotteita on vaan ponikoossa ja saan lapsekkaasti polkea jalkaa. Nyt ei tarvinnut. Hihii!


Koska olen ilmeisesti käyttäytynyt viimeaikoina oikein hyvin, teki eräs mieshenkilö minut tovi sitten hyvin onnelliseksi. Kysyin häneltä kerran, että tahtooko hän olla ihana ja viedä minut heppakauppaan ostoksille, ja mies suostui. Matkaan lähti sillä reissulla beigen värinen setti, koska ajattelin, että Suomion valmennusviikonloppuun olisi kiva olla vähän siistimpää päällepantavaa (niillä varusteillahan siellä ratsastetaan...).



No, valmennukset jäivät käymättä, mutta setti on ihana, ja nyt siihen löytyi aletuotteista yhteensopiva korvahuppu. Ja koska vääränväristä huppua ei voi käyttää, koska sittenhän hevonen ei kulje ja ratsastaja menee kipsiin, niin piti saada matchaava huppu. Joo-o.

Laadunvalvoja kissa hyväksyi tämänkin, ja tahtoi poseerata mukana.

Pinkki perversioni on pitkään piipittänyt takaraivossani oikeanväristen housujen perään. Tavallaan kaikki kovin kirkkaanväriset housut ovat riski leveäperäiselle ratsastajalle, siinä mennään helposti vähän mauttoman puolelle. Mutta eivätköhän pinkit pöksyt ole kaikille yli 15-vuotiailla vähän mauttomat, joten nyt sai luvan mennä. Nämä ovat ihanan kepeät polvipaikkaiset housut, joten ovat kesäkäyttöön varsin passelit, ei tarvitse olla hanuri hiessä helteellä, ihan aina.


Nämähän tuli valikoitua Hööksin nettikaupassa, mutta tilasin tuotteet myymälästä noudettavaksi, säästääkseni postikulut. Se oli virhe. Astellessani nimittäin liikkeeseen noutamaan pakettiani, en millään voinut olla tekemättä pientä kierrosta hyllyjen välissä. Ja siellä odottivat nämä kaunokaiset pisteenä ii:n päällä. Metalabin PINKIT KANNUKSET!


Nämä ovat jotain uutta non slip-matskua. Mitälie silikonipinnoitusta tuo pinkki osa lienee, ovat tosiaan hieman nihkeät ja pysyvät varmasti paikoillaan kenkää vasten. Musta osa, eli itse kannus, on ilmeisesti muovia, joten näiden kestävyys on toinen asia, mutta eipä olleet hinnalla pilatut, joten kokeillaan ja nautitaan minkä kestävät. Ainakin tulen olemaan ihanan mauton, kun kiinnitän nämä pinkkeihin glitter-remmeihin ja pistän menemään.

Ja olihan paketissa mukana vielä synteettiset chapsit, muistaakseni ovat ihan samat jotka minulla on tälläkin hetkellä käytössä. Uudet ja siistit ovat sitten kelvolliset kisa- ja edustuskäyttöön, jos nyt toiveikkaana kehtaan unelmoida, että joskus jonnekin muiden silmien eteen vielä päädytään.

2 kommenttia:

  1. Minulla on nuo samat bootsit turkoosina. Eivät olleet edes alessa. Oli pakko ostaa koska ponihan tarvitsee bootseja hokkikaudella. Hokkikaudella ne bootsit ostinkin, vielä ovat siinä samassa kaupan pussissa. Jos vaikka joskus tarvitsee edustavammat? Tai ne kolmet muut bootsit ovat rikki/likaisia? Pakko saada!

    Turkooseja housuja en sentään vielä ole ostanut, mutta satulahuopa, suojat ja naruriimu on jo. Onneksi minulla on pikkuponi, niillehän kuuluu ostaa kaikkea söpöä ja kirkasväristä.

    VastaaPoista
  2. Niin, siis mullakin on poni, tommonen suurponi, sekin tarvitsee kaikkea söpöä ;)

    VastaaPoista