perjantai 12. kesäkuuta 2015

"Sulla on tommonen musta mersu"

Sain viikonloppuna pitkästä aikaa seuralaisen tallille. Emma, jonka kanssa ratsastin aikoinaan Primuksella samassa ryhmässä, kiipesi mammaloman jälkeen takaisin hevosen selkään.

Ratsastettiin molemmat omat kuviomme, mutta pitihän kaverin päästä vielä lopuksi kokeilemaan millainen tämä mamman mussukka sitten onkaan.  Kehuista ei meinannut tulla loppua, mutta Emman kommentti "Sulla on tommonen musta mersu" oli aika imarteleva. Ei ole Firre mikään Lada ;)


 Emman ratsastuksesta ehdin jopa nappaamaan parit kuvat. Ratsastajan toppi oli sopivasti oikean värinen, siinäpä vasta tyylikäs ratsukko sanon minä !


Itselleni oli ihan kiva päästä katsomaan hevoseni liikkumista sivusta. Tähän mennessä kun olen vaan nähnyt muita kävelemässä ja ravaamassa parit askeleet Firrellä, nyt sain oikeasti tarkkailla sen liikkumista.



Firrehän on näyttävä ja raamikas poika noin luonnostaan, mutta nyt kyllä näin sen energian puutteen, jota koulutuomarit moittivat papereissa. Hevonen etenee kyllä ja käyttää itseään hyvin, mutta liikkeeseen olisi hyvä saada vähän terävyyttä. Toisaalta en yhtään epäile, etteikö sitä ala tulla ihan itsekseen, kun poitsu saa lisää lihasta ja voimaa takaosaan. Huono kunto sillä on edelleen ja peppu vaatii aika reilusti massaa.


Tästä näkee aika hyvin, miten luiru Firren takaosa on.


1 kommentti:

  1. Kiva oli käydä kokeilemassa! Mutta tolle etukenolle on tehtävä jotain :D.

    VastaaPoista