tiistai 11. marraskuuta 2014

Halloween-kisat

Ponikoululla järjestettiin halloweenina 1-2.11 perinteiset pukuratsastuskisat koulu- ja esteratsastuksessa. Lauantaina kouluradalle sonnistauduimme Barbie Girliksi, jossa pääsin toteuttamaan oman salaisen intohimoni: pinkin!

Jostain syystä elukoiden pukeminen pinkkiin kutkuttaa minua kaikessa kamaluudessaan.



Zeta oli lievästi sanottuna kauhuissaan kisaympäristöstä. Koko tallialue oli halloween-tunnelman mukaisesti pimeänä, valoa saatiin lyhdyistä ja kynttilöistä. Herra koki tämän melko uhkaavana, mutta eipä siinä auttaneet itkut markkinoilla, radalle oli mentävä.

Kauhusta jäykkänä tikittävä hevonen ei ollut mukavin ratsastettava, mutta selvisimme aika hienosti kuitenkin. Harmillisesti reilun kokoinen korvahuppu läpsätti hevosen otsaa vasten ja oli sitten se lopullinen häiriötekijä. Zeta ravisteli vastentahtoisesti päätään etenkin laukassa, josta seurasi vähän rikkoja. Lopputulos oli kuitenkin 58% ja 4.sija johon voidaan olla ihan tyytyävisiä!

Videosta ei näy mitään, mutta ainakin siitä saa käsityksen tunnelmasta, joka hevosia kauhistutti ;)

Sunnuntaina oli sitten esteratsastuksen vuoro. Itse en ollut aikaisemmin Zetalla hypännyt, joten turvallisesti ilmottauduimme ristikkoluokkaan. Pukuna toimi Supergirl & Comet, eli supermiesteema. Tähän pukuun olin panostanut hieman liioitellun paljon, hevosen asun tilaaminen jenkeistä kävi nimittäin posti- ja tullimaksuineen lopulta naurettavan kalliiksi. Mutta olihan se sen arvoista!


Zeta säpäkkänä poikana otti meidän teeman ehkä liian vakavasti ja niinpä kokeiltiin lentämistä sitten ihan kirjaimellisesti. Heppa kun pääsi radalle, syttyi ja otti jalat alleen, jäin vähän yllättyneenä pidättämään turhan paljon ja sitten hypyssä suusta kiinni. Sehän ei superhevoselle kelvannut.


Lahjakkaana laskeuduin kuitenkin pehemeästi persuksilleni, eikä oikeastaan sattunut ollenkaan. Kurapylly kipusi takaisin selkään ja ratsasti radan loppuun, selässä pysyen. Siinä se taas kerran nähtiin, että minä en ole mikään esteratsastaja! Mutta hauskaa oli silti ja aion jatkossakin nolata itseäni samanlaisin yrityksin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti